Atklāti noslēpumi, ko patiesībā vīns, cukurs, glutēns un piens nodara tavai sejai

114539478_Booze_345070c

Visiem zināms, ka pārāk daudz kokteiļu padara sejas ādu bālu un pelēku, bet vai zinājāt, ka latte ar pienu var būt cēlonis tumšajiem lokiem zem acīm un plankumiem uz zoda?

Vai arī – ka krunciņas uz pieres un neviendabīgas uzacis ir šokolādes nopelns? Naturopātijas speciāliste Nigma Taliba, kura ārstē tādas slavenības kā Sjēna Millere un meikapa guru Šarlote Tilburija, ir pārliecināta, ka pārtika un dzērieni tiešā veidā, un dažreiz pat uzreiz, ietekmē sejas ādu. Rezultātā rodas pamanāmi simptomi, ko viņa dēvē par “piena seju”, “vīna seju” un “glutēna seju”.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Leave a Comment